STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αναβολή κι επίσημα στο ντέρμπι των Δικεφάλων λόγω κορονοϊού

Οι Λιβάι Γκαρσία και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Οι Λιβάι Γκαρσία και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Το ντέρμπι της Κυριακής (9/1) στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε οριστικά, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στον Δικέφαλο.

Η διασπορά του κορονοϊού στον ΠΑΟΚ οδήγησε τη Super League Interwetten να αναβάλει το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ (9/1), όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης το Σάββατο (8/1).

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος ενημέρωσε την Παρασκευή (7/1) ότι εντοπίστηκαν ακόμα τρεις παίκτες θετικοί στον ιό, με τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στην ομάδα να έχει φτάσει πλέον στα οκτώ, αν συνυπολογίσει κανείς και τα πέντε που είχαν προκύψει στον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (12/1).

Πέρα από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, αναβλήθηκε και το Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης εξαιτίας των κρουσμάτων στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

"Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League".

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν για την 17η αγωνιστική:

Σάββατο 8 Ιανουαρίου

  • 17.15 Super League Interwetten: ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT2HD

Κυριακή 9 Ιανουαρίου

  • 17:15 Super League Interwetten: Βόλος - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT2HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης / NOVASPORTS PRIME
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ