ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ελ Καντουρί στην αποστολή, μένουν πίσω Κούρτιτς, Μουργκ και Μιχαηλίδης

Ομάρ Ελ Καντουρί
Ομάρ Ελ Καντουρί EUROKINISSI

Αποστολή 24 ποδοσφαιριστών, στην οποία μετέχουν τόσο ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά από αρκετό καιρό όσο και νεαροί από τον ΠΑΟΚ Β' ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για τη Δανία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει μαζί του 24 ποδοσφαιριστές αλλά να αντιμετωπίσει μια σειρά από απουσίες, με πιο σημαντική αυτή του Γιασμίν Κούρτιτς.

Εκτός του Σλοβένου στην Θεσσαλονίκη μένουν ο Τόμας Μουργκ, που εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που είναι τιμωρημένος. Την ίδια ώρα όμως Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παίρνει στη Δανία τον Ομάρ ελ Καντουρί, που επιστρέφει μετά από καιρό, όπως επίσης τους Ταλιχμανίδη, Κουλιεράκη, Γιάξη και Γκορντεζιάνι, τέσσερις νεαρούς από τον ΠΑΟΚ Β΄.

Την αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ , Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ