ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στη Μεσημβρία

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο ΙΝΤΙΜΕ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό (30/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στον τομέα της τακτικής.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (30/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε και σήμερα (27/1) στη Σουρωτή και θα ολοκληρωθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, τις οποίες δεν χρησιμοποίησε τις τελευταίες ημέρες λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καντουρί και Ολιβέιρα δούλεψε σήμερα στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά το ενημερωτικό του Δικεφάλου: "Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει στον τομέα της τακτικής.

Σε τέτοια αναμέτρηση, άλλωστε, η κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της κι ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να… ρυθμίσει κάθε κομμάτι του παιχνιδιού, έτσι ώστε η ομάδα του να μπορέσει να διαχειριστεί τις ειδικές συνθήκες του αγώνα.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε αποθεραπεία κι αποκατάσταση, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα .

Την Παρασκευή (28.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ