ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει και κρίνεται ο Εσίτι

Ο Άντερσον Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Άντερσον Εσίτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η Γκεζτεπέ δεν μπορεί να πληρώσει στον ΠΑΟΚ το buy out για το Νιγηριανό μέσο και πλέον κοιτά άλλες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό του στην μεσαία τους γραμμή.

Η Γκεζτεπέ είναι ικανοποιημένη από την αγωνιστική παρουσία του Άντερσον Εσίτι και θα ήθελε να κρατήσει τον Νιγηριανό μέσο και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο παρά τη θετική εισήγηση του προπονητή και την ικανοποίηση της διοίκησης η παραμονή του Εσίτι στην τουρκική ομάδα είναι αμφίβολη καθώς οι άνθρωποι της δεν σκοπεύουν να εξαγοράσουν τα δικαιώματα του από τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όχι στην ρήτρα που είχε οριστεί στην αρχική συμφωνία τους με το Δικέφαλο για το δανεισμό του παίκτη, κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα ήδη οι Τούρκοι βλέπουν άλλους μέσους, όπως ο Μπαντού Ενταγιέ και θέλουν να τους κλείσουν όσο γίνεται συντομότερα δείχνοντας κάνουν πλάνα χωρίς το Νιγηριανό που θα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Το μέλλον του ωστόσο στην Τούμπα μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο, όχι μόνο γιατί το συμβόλαιο του κρίνεται πολύ υψηλό σε σχέση με την προσφορά του στην ομάδα αλλά και γιατί δεν φαίνεται να ταιριάζει στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ