ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένουν οι Τούρκοι για επίσημη πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Ίνγκασον

Ο Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Ο Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Οι Τούρκοι επιμένουν να ασχολούνται με το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Ισλανδό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες τους για κατάθεση προσφοράς στον Δικέφαλο.

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της Τράμπζονσπορ στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον. Οι πληροφορίες περί επίσημη πρότασης που κυκλοφορούν ευρέως πλέον στα τουρκικά ΜΜΕ δεν φαίνεται πάντως, για την ώρα τουλάχιστον, να επιβεβαιώνονται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρωτοπόροι του τουρκικού πρωταθλήματος δεν ασχολούνται με τον Ισλανδό αμυντικό του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι ο Ίνγκασον είναι εδώ και καιρό στις λίστες της Τράμπζονσπορ και μάλιστα έχει απασχολήσει έντονα και στο παρελθόν τους ανθρώπους της. Σε σημείο μάλιστα να έχουν κάνει πρόταση, πριν τον τραυματισμό του Ισλανδού για την απόκτηση του η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τον Δικέφαλο.

Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Οι Τούρκοι γνωρίζοντας ότι το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι δεν σκοπεύουν να διαθέσουν περισσότερες από 500 χιλιάδες ευρώ για τον Ισλανδό. Ένα ποσό που δύσκολα θα βάλει σε δίλλημα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ένας κίνδυνος όμως που θεωρητικά υπάρχει είναι να δελεαστεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από μια ενδεχόμενα μεγάλη πρόταση και να κάνει δεύτερες σκέψεις έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Ο Ίνγκασον δείχνει να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Τούμπα, κάτι που τονίζει και σε δηλώσεις του, ωστόσο όλο αυτό το κλίμα που δημιουργείται αναγκάζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εντείνουν τις επαφές μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ