ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκασον, η Τράμπζονσπορ και τι ισχύει με το συμβόλαιό του

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο για τη Super League Interwetten.
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Οι Τούρκοι επιμένουν για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται ότι έχει κατατεθεί πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον.

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον είναι μεταγραφικός στόχος της Τράμπζονσπορ. Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Έντγκαρ Ιέ, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Ισλανδός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχει προσεγγίσει.

Οι άλλοι δυο είναι ο Σέρβος αμυντικός της Βέντερ Βρέμης Μίλος Βελίκοβιτς και ο Σανσέλ Μπεμπά της Πόρτο, με τους Τούρκους να εμφανίζονται σίγουροι πως ένας από αυτούς θα μετακομίσει στην Τραπεζούντα.

Ο ΠΑΟΚ απαιτεί 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να παραχωρήσει τον Ισλανδό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και η Τράμπζονσπορ προσφέρει 500 χιλιάδες. Αυτό που βγαίνει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κρούση για τον κεντρικό αμυντικό.

Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Ίνγκασον

Ο Ίνγκασον ανήκει στους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι και αυτός μπορεί σε λίγες ημέρες να συζητά με άλλες ομάδες για το μέλλον του. Ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα και είναι γεγονός ότι ο σοβαρός τραυματισμός του ήταν η αιτία που οι συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου δεν έφτασαν σε οριστικό αποτέλεσμα. Και αυτό διότι οι δυο πλευρές κρατούσαν στάση αναμονής στο μακρύ διάστημα της αποθεραπείας του, για να δουν την κατάσταση στην οποία θα επέστρεφε. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και πάλι. ΠΑΟΚ και Ίνγκασον θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και αυτό που μένει είναι να τα βρουν και στο οικονομικό

Επέστρεψε και ψάχνει ρυθμό

Ο Ισλανδός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, που του στέρησε την παρουσία στο τελικό του κυπέλλου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Αφού πήρε τα πρώτα παιχνίδια στον ΠΑΟΚ Β' του Πάμπλο Γκαρσία, ξεκίνησε να παίζει και στην πρώτη ομάδα. Μέχρι τώρα έχει συμμετάσχει στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ξεκινώντας βασικός σε αυτό με την Λαμία και ήταν στην αρχική ενδεκάδα των δύο αγώνων κυπέλλου με την ΑΕΛ. Στα παιχνίδια αυτά δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη ρυθμό για να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν από τον τραυματισμό του, που όπως και να έχει δεν του έχει αφήσει κατάλοιπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ