ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ίνγκασον, ο αντί-Γκοντίν για την Τράμπζονσπορ σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ως εναλλακτική για την ομάδα την Τράμπζονσπορ εμφανίζεται ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πρώτος στόχος της ομάδας της Τραπεζούντας είναι ο Ντιέγκο Γκοντίν της Κάλιαρι.

Η τουρκική ιστοσελίδα "haberts.com" αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Τραμπζονσπόρ, που αναζητά ενίσχυση στα στόπερ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ντιέγκο Γκοντίν για την απόκτηση του ωστόσο οι απαιτήσεις του Ουρουγουανού αποτελούν εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Για την παραχώρηση του 35χρονου κεντρικού αμυντικού η Κάλιαρι απαιτεί 1 εκατομμύριο ευρώ και ο παίκτης ζητά 2,5 εκατομμύρια το χρόνο, με την Τραμπζονσπόρ να θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό. Η τελευταία πρόταση της τουρκικής ομάδας ήταν 1,5 εκατομμύριο το χρόνο και άλλο 1 ως πριν υπογραφής, εφόσον δεν πληρωθούν χρήματα στην Κάλιαρι.

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος βλέπει ως εναλλακτική λύση την περίπτωση του Ίνγκασον, τον οποίο οι άνθρωποι της τον έχουν τσεκάρει πολλές φορές .

Μάλιστα αναφέρουν ότι για τον Ίνγκασον για τον οποίο ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτσί, έχει κάνει θετική εισήγηση έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ζητά για την παραχώρηση του 1,5 εκατομμύριο και οι Τούρκοι προσφέρουν 500 χιλιάδες. "Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Γκοντίν, η απόκτηση του Ίνγκασον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη", καταλήγει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ