ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένουν στην Ιταλία για Φιορεντίνα και Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Επιμένουν στην Ιταλία για Φιορεντίνα και Κουλιεράκη
INTIME

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως η Φιορεντίνα παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και έστειλε άνθρωπό της για να τον τσεκάρει, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην Ιταλία επιμένουν ότι το επόμενο καλοκαίρι είναι πιθανό η Φιορεντίνα να κάνει κίνηση για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ντανιέλε Πραντέ, αθλητικός διευθυντής των Βιόλα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του νεαρού κεντρικού του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτά ο Πραντέ έστειλε άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και να τσεκάρει τον Κουλιεράκη.

Η Φιορεντίνα αναζητά ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή και ο Κουλιεράκης είναι στην λίστα που θα ενεργοποιηθεί την επόμενη μεταγραφική περίοδο, λένε οι Ιταλοί, με τον ΠΑΟΚ να κρατά πάντως στάση αναμονής σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να μπει εύκολα σε διαπραγματεύσεις για κάποιον από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του Κωνσταντέλια, καθώς θεωρεί ότι θα πρέπει να μείνουν στην Τούμπα τουλάχιστον και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ