ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις ο Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι προφυλάχθηκε στη σημερινή προπόνηση καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Κρέσπο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, καθώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε και έτσι πλέον η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη (29/10, 22:00) με αντίπαλο την Γρανάδα στην Ισπανία. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος θα ψάξει βαθμούς για να καλύψει την εντός έδρας ισοπαλία με την Ομόνοια.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κάρολ Σβιντέρσκι που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει την θεραπεία του ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μπήκε σε ένα μέρος της προπόνησης.

"Το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς κόντρα στην Ομόνοια και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στη Γρανάδα στην Ισπανία την ερχόμενη Πέμπτη (29.10, 22:00).

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην Ομόνοια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μία προπόνηση φυσικής κατάστασης σε υψηλή ένταση.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο. Η κατάσταση του Πολωνού επιθετικού θα αξιολογηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Το Σάββατο (24.10) η ομάδα θα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή (25.10) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ