ΠΑΟΚ: Ελπίδες για Καμαρά ενόψει ΟΦΗ

Ο Μαντί Καμαρά ανεβάζει ρυθμούς πάτησε γήπεδο και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την Κυριακή.
Ο Αφρικανός μέσος, για πρώτη φορά μετά από περίπου μία εβδομάδα, πάτησε γήπεδο, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, αναλόγως και της κατάστασης στο γόνατό του για να γνωρίζει ο Ρουμάνος προπονητής αν θα τον έχει στα πλάνα του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά τον Ντεσπόντοφ ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας.
Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει
“Αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (08.09) στη Νέα Μεσημβρία, εν αναμονή της επιστροφής των διεθνών.
Με ορίζοντα το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ ξεκίνησε η εβδομάδα στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και τουρνουά στο φινάλε.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Μαντί Καμαρά έκανε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Την Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00“.