ΠΑΟΚ: Έληξε ο συναγερμός με Βιεϊρίνια

Oι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Βιεϊρίνια έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Ο συναγερμός που επικράτησε στον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έληξε με τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε.
Όπως φάνηκε ο Πορτογάλος δεν έχει υποστεί κάποιο μυϊκό τραυματισμό ενώ δεν υπάρχει και κάποιο πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.
Ο αρχηγός του Δικεφάλου θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (17/3) και τις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs της Super League Interwetten.
“Καθαρή” ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν υπέστη κάποιο μυϊκό τραυματισμό, ούτε έχει πειραχτεί ο τένοντας.
Ο παίκτης την Τετάρτη (17.03) θ’ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα των Play Offs θα κριθεί τις επόμενες μέρες” αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΠΑΟΚ: Θεραπεία και μαγνητική για Βιεϊρίνια
ΠΑΟΚ: Σήμερα τα σπουδαία για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια
Photo Credits: Eurokinissi