ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θεραπεία και μαγνητική για Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη
Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε EUROKINISSI

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα playoffs. Έμφαση στην αμυντική τακτική από τον Πάμπλο Γκαρσία στη σημερινή προπόνηση. Υποβάλλεται το απόγευμα σε μαγνητική ο Βιεϊρίνια.

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα των playoffs με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια και τον Νινούα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο αρχηγός έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νινούα από την άλλη έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

"Η κανονική διάρκεια της Super League Interwetten ολοκληρώθηκε και τώρα ξεκινά το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Τα Play Offs που θα κρίνουν τα πάντα.

Εδώ που υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη που δεδομένα έγιναν και ν’ αναδειχτούν τα θετικά στοιχεία και οι προοπτικές που δεδομένα υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει τις υποχρεώσεις του κόντρα στην ΑΕΚ, με την οποία κληρώθηκε και στα ημιτελικά Κυπέλλου και το ποδοσφαιρικό τμήμα έπιασε δουλειά από σήμερα Τρίτη (16.03).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια σε μικρό χώρο και δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε ατομική προπόνηση με έμφαση την άμυνα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό αχίλλειο κι ανάλογα με τα αποτελέσματα θα κριθεί κι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ένωση.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κι ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες.

Την Τετάρτη (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ