ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έκλεισε, τουλάχιστον μέχρι τη ρεβάνς με τη Λέφσκι, το θέμα Κούρτιτς

Ο Κούρτιτς σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2021-22
Ο Κούρτιτς σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2021-22 EUROKINISSI

Ο Κούρτιτς υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τη Λέφσκι, γνωρίζοντας πάντως ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να του προτείνει νέο συμβόλαιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το στραπάτσο στη Σόφια, έθεσε θέμα Κούρτιτς. "Υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στον Κούρτιτς και σε μας που θα πρέπει να λυθεί μέσα στην εβδομάδα", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα, ωστόσο, φαίνεται να είναι πλέον ξεκάθαρα από την στιγμή που οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν ότι η συμπεριφορά του Σλοβένου είναι απόλυτα επαγγελματική στις προπονήσεις και στους αγώνες και ο έμπειρος μέσος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής στον ποδοσφαιριστή ότι δεν σκοπεύει να του προτείνει νέο συμβόλαιο, ωστόσο αυτό που έχει μαζί του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ισχυρό και έτσι για την ομάδα τουλάχιστον θεωρείται λήξαν.

Σε κάθε περίπτωση στα γραφεία της ΠΑΕ εκτιμούν ότι δεν θα ανοίξει καμία άλλη συζήτηση για τον Σλοβένο τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την Λέφσκι την ερχόμενη Πέμπτη, που όπως έχουν έρθει τα πράγματα έχει καθοριστικό χαρακτήρα για όλο το φετινό πρότζεκτ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ