ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου"

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020
Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας 2019-2020 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον άτυχο φίλαθλο της ομάδας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από την Τούμπα.

Την επόμενη του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης μια άσχημη είδηση ήρθε να συγκλονίσει την οικογένεια του δικέφαλου με έναν οπαδό να χάνει τη ζωή του την Κυριακή το βράδυ έξω από το γήπεδο της Τούμπας μετά από ανακοπή καρδιάς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλησε να εκφράσει τα συλληπητήρια της με μια ανακοίνωση στους λογαριασμούς της στα social στην οποία αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο. Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του…"

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ