ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολα με Άρη ο Κρέσπο, τα δεδομένα για Βιεϊρίνια και Αουγκούστο

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο INTIME

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να "γυρίσει το κουμπί" και να συγκεντρωθεί στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Στη σημερινή προπόνηση θα μετρήσει τους διαθέσιμους ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε με την λευκή ισοπαλία από την Σλοβακία απέναντι στη Σλόβαν (0-0), που τον κρατά ζωντανό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League και θα πρέπει να συγκεντρωθεί πλέον στο ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (28/11, 19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην Τούμπα.

Στο παιχνίδι με τη Σλόβαν προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Άνχελ Κρέσπο να αποχωρεί στο ημίχρονο με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και να δίνει την θέση του στον Ενέα Μιχάι. Ο Ισπανός αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής. Στον αντίποδα επιστρέφει στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Γιάννης Μιχαηλίδης που ήταν τιμωρημένος και δεν έπαιξε στην Σλοβακία και που λογικά θα πάρει τη θέση του Ισπανού στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολος για τον αγώνα με τον Άρη είναι και ο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του Δικέφαλου, ταξίδεψε στην Μπρατισλάβα, για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική που τον έχουν κρατήσει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που και αυτός ακολουθεί εδώ και καιρό ατομικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπορεί να υπολογίζει στον αγώνα για το πρωτάθλημα και στον Ροντρίγκο Σοάρες (μπορεί επίσης, να υπολογίζει και στον Καγκάβα αλλά ο Ιάπωνας είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων), ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και στην περίπτωση του Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός μετά από τρεις αγώνες με τον ΠΑΟΚ Β’ δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία με τη Βέροια κάτι που σημαίνει ότι πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι τουλάχιστον στην αποστολή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ