ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δοκιμές από Λουτσέσκου, χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει στην τακτική προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/1, 19:30, Novasports Prime, live με ηχητική περιγραφή από το SPORT24) συνεχίζεται, χωρίς να έχουν προκύψει νέα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει εδώ και καιρό ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ομάρ ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα και είχε την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς περισπασμούς στη διάρκεια της εβδομάδας, με όλους τους υπόλοιπους που τους έχει διαθέσιμους. Σήμερα, δοκίμασε και πράγματα στο οικογενειακό διπλό ενόψει του αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Από σήμερα μπήκε στις προπονήσεις του Δικεφάλου και ο Φιλίπε Σοάρες, που φυσικά και δεν μπορεί να υπολογίζεται για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, με μια προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας.

"Η θερμοκρασία ανέβηκε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία κι η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει στις τελευταίες λεπτομέρειες της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας με το τεχνικό επιτελείο να έχει ρίξει το βάρος στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (28.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνεχίστηκε με ιδιαίτερα από τον Ράζβαν Λουτσέσκου κι ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Το Σάββατο (29.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ