ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διαμαρτυρία του Υπουργείου Εξωτερικών στον Βέλγο πρέσβη στην Αθήνα για τις αυθαιρεσίες των Αρχών του Μπριζ

ΠΑΟΚ: Διαμαρτυρία του Υπουργείου Εξωτερικών στον Βέλγο πρέσβη στην Αθήνα για τις αυθαιρεσίες των Αρχών του Μπριζ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε άμεσα στις αρμόδιες αρχές τα όσα συνέβησαν στο Μπριζ, με τον Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη να κινητοποιείται άμεσα και να ενημερώνει σχετικά, τόσο τον Βέλγο πρέσβη στην Αθήνα, όσο και τον ομόλογό του στις Βρυξέλλες.

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση κατά της βελγικής αστυνομίας, υποστηρίζοντας πως χρησιμοποίησε τυφλή βία εις βάρος φιλάθλων, συγγενών των παικτών και μελών της αποστολής της ομάδας, λέγοντας ότι οι Έλληνες αντιμετωπίστηκαν ως εκ προοιμίου εγκληματίες.

Ο Δικέφαλος έχει ήδη ενημερώσει τον Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση για όσα συνέβησαν στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ, κ. Γεραπετρίτης, αφού έλαβε γνώση για όσα συνέβησαν στο Μπριζ, κινήθηκε αρμοδίως και κάλεσε στο Υπουργείο Εξωτερικών τον πρέσβη του Βελγίου στην Αθήνα, ενώ επικοινώνησε και με τον ομόλογό του στο Βέλγιο.

Να σημειωθεί εξάλλου, ότι ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο, θα πάει στο Υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου για να μεταφέρει και αυτός τη διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα υπέστησαν οι Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Μπριζ από τις τοπικές Αρχές.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ