ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διαγωνισμός με τέσσερις εταιρείες για τη μελέτη της Νέας Τούμπας

Η Τούμπα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ
Η Τούμπα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Συνολικά πέντε εταιρείες κατέθεσαν προσφορά για την εκπόνηση της μελέτης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, από τις οποίες απορρίφθηκε ήδη η μία.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε στην σύσκεψη της ομάδας εργασίας που ασχολείται με την Νέα Τούμπα και αξιολογεί τις προσφορές που έχουν κατατεθεί για την εκπόνηση της μελέτης για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Συνολικά τέσσερις εταιρείες έχουν προκριθεί στην τελική φάση του σχετικού διαγωνισμού τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

"Η πρώτη σύσκεψη για το 2022 για τη Νέα Τούμπα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του κ. Ιβάν Σαββίδη, την ομάδα εργασίας και την συμμετοχή του εκπροσώπου του Α.Σ. κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλου.

Στη σύσκεψη έγινε η σύνοψη των τελευταίων ενεργειών του προηγούμενου χρόνου και πάρθηκε η απόφαση των επόμενων σημαντικών κινήσεων. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η εξέλιξη του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη για την εταιρία που θα αναλάβει το masterplan του Νέου Γηπέδου. Το στάδιο της λήψης προσφορών έχει ολοκληρωθεί και από τις 5 προτάσεις, απορρίφθηκε η μια. Από τους υπόλοιπους 4 διαγωνιζόμενους, ζητήθηκε η αναλυτική παρουσίαση των μελετών, από τις οποίες θα προκύψει και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για τις απαραίτητες αλλαγές που θα πρέπει να περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αναμένεται τελικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Η έγκαιρη έκδοση του Διατάγματος και ασφαλώς η πρόβλεψη όλων όσων έχουν συμφωνηθεί με τους φορείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε στο ίδιο διάστημα να παρουσιαστούν και τα προτεινόμενα σχέδια για τη Νέα Τούμπα", αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου .

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ