ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Μπότο

Ο Μπότο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν
Ο Μπότο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Μπότο ανέλαβε στη συνάντηση με οπαδούς το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο δεν υπάρχει ζήτημα ή ενδεχόμενο παραίτησης του.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Λέφσκι προκάλεσε τριγμούς και δημιούργησε αμφισβητήσεις για το πλάνο που ακολουθείται αυτό το καλοκαίρι ωστόσο κανείς από τους ανθρώπους του Δικεφάλου δεν έχει διάθεση να εγκαταλείψει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Όλοι ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι έχουν μερίδιο ευθύνης στην αποτυχία το οποίο και αναλαμβάνουν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το έκανε δημόσια στις δηλώσεις του μετά τον δεύτερο αγώνα με την Λέφσκι.

Ο Ζοζέ Μπότο είχε μια παρόμοια στάση στη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας παρουσία και των Βιειρίνια και Ίνγκασον από την πλευρά των παικτών με εκπροσώπους των οπαδών του Δικεφάλου αμέσως μετά τον αποκλεισμό.

Ο Πορτογάλος μιλώντας με τους οπαδούς τους είπε ότι αν ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι είναι αυτός ο υπαίτιος για τον αποκλεισμό δεν θα είχε πρόβλημα ακόμη και να αποχωρήσει, ωστόσο δεν υπήρξε συνέχεια ούτε τέθηκε στην πραγματικότητα θέμα παραίτησης του.

Αυτό που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ είναι ότι οι βασικοί παράγοντες που έχουν αναλάβει, με τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη, να υλοποιήσουν τον πλάνο της ανανέωσης της ομάδας – προπονητής και αθλητικός διευθυντής και οι άνθρωποι της διοίκησης- αντιλαμβάνονται και μοιράζονται τις ευθύνες τους για όποια λάθη τα λάθη που έχουν γίνει.

Ωστόσο παραμένουν πιστοί στο συγκεκριμένο πλάνο και το στηρίζουν παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν έχοντας μάλιστα διάθεση να κάνουν και διορθωτικές κινήσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και παρά τα όσα συζητήθηκαν με τους εκπροσώπους των οπαδών φαίνεται πως κανείς ούτε ο Μπότο, ούτε ο Λουτσέσκου έχει διάθεση να εγκαταλείψει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ