ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν χτίζεται ένα σπίτι μέσα σε μία μέρα"

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Δικεφάλου, ενώ ανέλαβε την ευθύνη.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λέφσκι Σόφιας και αποκλείστηκε από τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας φέτος. Τόνισε πως ο Δικέφαλος δεν ήταν έτοιμος και ανέλαβε την ευθύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: "Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτά τα δύο ματς και είναι αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης. Κάναμε πολλά λάθη σε αυτά τα δύο ματς και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα. Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλαγές, παίκτες που δεν ήταν στην προετοιμασία. Όταν παίρνεις απόφαση για rebuild, ίσως παρουσιάζονται προβλήματα, όπως σήμερα. Πρέπει να ξέρουμε να πώς να ξεπεράσουμε και να πετύχουμε άλλους στόχους. Δεν μπορούμε να χτίσουμε ένα σπίτι μέσα σε μία μέρα. Έχουμε να διαχειριστούμε συναισθήματα και καταστάσεις".

Τι διδάσκει αυτή η κατάσταση: "Δεν υπάρχει κάποιο μάθημα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον υπεύθυνο αυτός είμαι εγώ. Όταν παίρνεις τέτοια ρίσκα, υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί μία τέτοια κατάσταση. Πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό".

Για το αν αλλάζει κάτι αυτή η κατάσταση: "Δεν αλλάζει κάτι. Αυτή είναι η κατάσταση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τους παίκτες που είναι εκτός, να επιστρέψουν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βελτιωθούμε για την 1η αγωνιστική".

Για τις δύο αποβολές: "Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να συμβούν τέτοιες καταστάσεις, με τον Βιεϊρίνια υπήρχε παρεξήγηση μετά το μαρκάρισμα. Κάναμε πολλά λάθη σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αυτά κόστισαν όχι οι αποβολές. Ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η πίεση στην ομάδα, υπήρξε μία κατάσταση με πολλά νεύρα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ