ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν έπαιξε με τη Βαλερένγκα ο Νέσμπεργκ, ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ της Βαλερένγκα
Ο Ιβάν Νάσμπεργκ της Βαλερένγκα PRINTSCREEN

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Βαλερένγκα, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, όπου θα βρίσκεται πιθανόν στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με τον Ιβάν Νέσμπεργκ, που μένει ελεύθερος από τη Βαλερένγκα την Κυριακή (31/7), όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ο 26χρονος στόπερ δεν θέλησε να παίξει στο τελευταίο παιχνίδι με τη νυν ομάδα του, το Σάββατο 30/7, και έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στην Γερβ, με τη Βαλερένγκα να επικρατεί με 5-2. Ήδη άλλωστε οι οπαδοί τον είχαν αποχαιρετήσει στο προηγούμενο εντός έδρας ματς.

Είναι προφανές από τη στάση του πως ο Νέσμπεργκ αποφάσισε να μην πάρει οποιοδήποτε ρίσκο, καθώς πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Θεσσαλονίκη. Μάλιστα εντός των επόμενων ημερών εκτιμάται ότι μπει στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ