ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη για να υπογράψει

ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη για να υπογράψει
PRINT SCREEN

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μετράει αντίστροφα για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, με τον αμυντικό της Βαλερένγκα να μπαίνει στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νικολάς Κουαλιατά ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που μπήκαν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για την άμεση ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα σταματήσει εδώ.

Παράλληλα με την περίπτωση του 22χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κοίταζαν το τελευταίο διάστημα με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση του Ιβάν Νέσμπεργκ και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή αυτή είναι πολύ κοντά στο να πάρει σάρκα και οστά.

Και αυτό γιατί ο 26χρονος στόπερ της Βαλερένγκα ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και δέχτηκε να μπει στο αεροπλάνο, με τον παίκτη να αφήνει την Νορβηγία και να βρίσκεται καθοδόν για την Θεσσαλονίκη, για να έχει τις τελικές συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ