ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα"

ΠΑΟΚ: "Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα"
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ για την προπόνηση της Πέμπτης (25/4) δίνει το στίγμα για την επόμενη ημέρα στον Δικέφαλο μετά την οδυνηρή ισοπαλία με τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ πριν καλά- καλά συνέλθει από την γκέλα στη Λαμία, ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα.

Το ιατρικό δελτίο της ομάδας του Λουτσέσκου έχει μόνο ένα όνομα, αυτό του Εκόνγκ, ωστόσο η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι καθώς είναι φανερό ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δείχνουν να έχουν χάσει την ενέργεια τους.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου «δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα»

"Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Η ισοπαλία στη Λαμία έχει φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε.

Το απόγευμα της Πέμπτης (25.04) ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Την Παρασκευή (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ