ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν ανησυχούν για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ολιβέιρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να προβληματίζουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας.

Το γεγονός ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχώρησε πριν το 60' από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν από κράμπες, είναι γεγονός ότι θορύβησε, αρχικά τουλάχιστον, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Και αυτό διότι με τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας οι λύσεις στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ έχουν περιοριστεί σχεδόν σε απόλυτο βαθμό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανεβάζει τον Βασίλη Γκορντεζιάνι από τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Τελικά οι εκτιμήσεις του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας είναι μάλλον καθησυχαστικές και λένε ότι ο Πορτογάλος δεν έχει κάποιο πρόβλημα ικανό να του στερήσει την παρουσία από τους επόμενους αγώνες του Δικεφάλου.

Βέβαια η κατάσταση του έμπειρου φορ, που στο παιχνίδι με τους πράσινους πέτυχε το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν -το πρώτο του στην Τούμπα και το δεύτερο με την φανέλα του ΠΑΟΚ- θα αξιολογηθεί τις επόμενες και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί και σε περισσότερες εξετάσεις.

Θέμα απουσίας του από τον αγώνα με το Λεβαδειακό, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν φαίνεται να υφίσταται.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ