ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χορός απεσταλμένων (και) για Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας INTIME SPORTS

Δεν θα είναι ούτε οι μόνοι και ούτε μόνο για τον Γιάννη Κωνσταντέλια όσοι scouts θα βρεθούν για λογαριασμό ευρωπαϊκών ομάδων στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά για χάρη του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ έρχονται (σχεδόν) αποκλειστικά Γουλβς, Άρσεναλ, Αταλάντα, Σεβίλλη, Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ.

Αγωνιστική ημέρα με το Τop-4 της Super League όλο μαζεμένο σε παιχνίδια στην πρωτεύουσα. Και σε παιχνίδια έτσι σχεδιασμένα που επιτρέπουν δια ζώσης παρακολούθηση τουλάχιστον στα… 2,5 εξ αυτών. Πρόγραμμα ονειρεμένο για κάθε club του εξωτερικού που θέλει να ανανεώσει live τα δεδομένα του scouting από το πρωτάθλημά μας.

Πόσο μάλλον όταν όλο αυτό συνδυάζεται και από τα αντίστοιχα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής, αλλά και όταν υπάρχουν και αρκετοί λόγοι, πέραν του όποιου update. Ανεξαρτήτως βαλαντίων, στόχευσης, σοβαρότητας ενδιαφέροντος και επιθυμιών, διψήφιος (και προς τα τέλη της δεύτερης δεκάδας μάλιστα) αριθμός απεσταλμένων ευρωπαϊκών συλλόγων θα παρακολουθήσουν απόψε τις τρεις αναμετρήσεις των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.

Προφανώς, η μερίδα του λεόντος στην μέση της… μαρκίζας θα στραφεί, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και live από το SPORT24). Καταγεγραμμένες στο πρόσφατο παρελθόν από το SPORT24 οι επισκέψεις για χάρη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Κάποια από τα προαναφερθέντα clubs ανανεώνουν απόψε την παρουσία τους για τον διεθνή στόπερ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτός που αποτελεί πλέον πόλο έλξης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται καιρό στα κιτάπια scouts και συλλόγων. Με τη μετεωρική του ανέλιξη το τελευταίο τρίμηνο έχει κινητοποιήσει, σε διαφορετικό πλέον επίπεδο, σε πλαίσιο επαγγελματισμού, ακόμη περισσότερους, οι οποίοι επ’ ευκαιρίας της ιδιαιτερότητας του αποψινού ντέρμπι, έρχονται – κυρίως – για χάρη του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Γουλβς τσεκάρει Κωνσταντέλια και Λιβάι Γκαρσία

Μια τέτοια περίπτωση είναι οι Γουλβς (με τον απεσταλμένο πάντως του αγγλικού club να βρίσκεται νωρίτερα και στη Νεάπολη για να τσεκάρει τον Λιβάι Γκαρσία), η οποία ασχολείται ενδελεχώς με τον "Ντέλια". Ίσως και περισσότερο από την πολυδιαφημισμένη τις τελευταίες εβδομάδες Άρσεναλ.

Η αλήθεια είναι πως αναμένονταν… αναβάθμιση στο επίπεδο του scouting των "κανονιέρηδων", αυτή όμως προγραμματίζεται πλέον για μια κατοπινή ημερομηνία ελέω του αποψινού ντέρμπι της Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μάτια των Λονδρέζων στη Λεωφόρο θα βρίσκονται.

Εκπροσώπηση – επαναλαμβάνεται, κυρίως για τον Κωνσταντέλια – θα υπάρχει στο γήπεδο και από την Αταλάντα (για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι της Super League), αλλά και από την Ισπανία: θα είναι στο γήπεδο απεσταλμένοι από την αναμενόμενα… ζεστή Σεβίλλη, η οποία προ ημερών χτύπησε από τις πρώτες την πόρτα του Δικεφάλου, αλλά και από Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ (κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες πως scouts των δύο ισπανικών ομάδων βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Δεν ισχύει).

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ