ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς νέα προβλήματα και δουλειά στην τακτική ενόψει ΑΕΚ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/4, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με τον Ρουμάνο τεχνικό να ρίχνει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε χωρίς νέα προβλήματα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/4, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24). Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του την τακτική της αναμέτρησης των Δικεφάλων.

"Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για το επικείμενο ντέρμπι.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Το Σάββατο (27.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Μετά την προπόνηση ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο ήταν προγραμματισμένο να δειπνήσουν μαζί με πρωτοβουλία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ