ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Λύρατζη, Κρέσπο, Μιτρίτσα η αποστολή για Παναθηναϊκό

Ο Λευτέρης Λύρατζης
Ο Λευτέρης Λύρατζης EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/4) με τον Απριλίου στη Λεωφόρο με τον Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του τους Λύρατζη, Κρέσπο και Μιτρίτσα ενώ ο Ρουμάνος δεν πήρε μαζί του ούτε τον Ολιβέιρα.

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί στη Λεωφόρο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (3/4, 19:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs ο ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του τους Λύρατζη, Κρέσπο και Μιτρίτσα οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Όπως φυσικά και τον Μιχαηλίδη που βρίσκεται στην Πορτογαλία για να κάνει επέμβαση στον χιαστό.

Ενώ τελικά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πήρε μαζί του τον Ολιβέιρα ο οποίος ναι μεν είναι έτοιμος για να προσφέρει αλλά ο Λουτσέσκου τον άφησε εκτός.

Όσο για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που από χθες έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης προφανώς έμεινε εκτός για να τον προφυλάξει για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Σάστρε, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντούρι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Λέο Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Μετά από περίπου 15 μέρες ο ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά στο γήπεδο. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 με στόχο ένα ακόμα τρίποντο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (02.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ