ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο και Μιτρίτσα η αποστολή με την ΑΕΛ

Ο Αουγκούστο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Αουγκούστο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην παίρνει μαζί τους Αουγκούστο, Πασχαλάκη, Μιτρίτσα και Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (01/12, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Λάρισα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πήρε μαζί του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο Μιτρίτσα αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Άρη με ενοχλήσεις.

O Ρουμάνος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν είχε κάποιο εύρημα, ωστόσο ο παίκτης θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη βουβωνική χώρα και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Εκτός έμειναν κι οι Πασχαλάκης και Βαρέλα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντελιάς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ