ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Άκπομ κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Τσούμπα Άκπομ δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και έμεινε εκτός της αποστολής του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα για τον αυριανό αγώνα (22/12, 18:00) με τον Ατρόμητο.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ από δύο (Βέρνμπλουμ και Ζαμπά) έγιναν πέντε. Οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο και στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο χτύπησε και ο -φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα- Τσούμπα Άκπομ.

Ένα χτύπημα που δέχθηκε ο Άγγλος επιθετικός του δημιούργησε πρόβλημα στο γόνατο και τον κρατά εκτός αποστολής, φέρνοντας παράλληλα στην ενδεκάδα τον Κάρολ Σβιντέρσκι. Οι 5 απουσίες έφεραν νέα πρόσωπα στην αποστολή του Πορτογάλου τεχνικού αφού μετά από καιρό βρίσκονται σε αυτήν Στοχ και Μιχάι.

Οι εκλεκτοί του Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Στοχ, Λημνιός και Σβιντέρσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ