ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χαφ και επιθετικός οι προτεραιότητες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Μετά τη συμφωνία με τον Λούκας Τέιλορ και την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας του ο ΠΑΟΚ κινείται για να φέρει στην Τούμπα έναν κεντρικό μέσο και ψάχνει έναν φορ κρούσης..

Ο ΠΑΟΚ ενισχύει το δεξί άκρο της άμυνας του ενεργοποιώντας την περίπτωση του Λούκας Τέιλορ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν εδώ και αρκετές ημέρες προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 26χρονου Βραζιλιάνου και έφτασαν σε συμφωνία μαζί του η οποία θα επισημοποιηθεί με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, λογικά λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα ασχολήθηκαν με αρκετές περιπτώσεις δεξιοπόδαρων αμυντικών πριν προκρίνουν την περίπτωση του Τέιλορ.

Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου, που είναι ένας επιθετικογενής μπακ, με κύριο προσόν την ταχύτητα του ο Λουτσέσκου, έχει έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία που αναζητούσε για την δεξιά πλευρά της άμυνας του όπου θεωρούσε ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως με τον Τέιλορ κλείνουν οι κινήσεις για τα μετόπισθεν και πλέον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στρέφεται στην απόκτηση ενός ακόμη μέσου αλλά και ενός επιθετικού κρούσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει έναν ακόμη χαφ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ. Και σε αυτήν την θέση ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει περισσότερη ταχύτητα και σε ενέργεια και σε τρόπο σκέψης. Το ιδανικό για αυτόν θα ήταν να ενισχυθεί και η θέση των χαφ πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας και αυτό προσπαθούν να πετύχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Στις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί και ένας επιθετικός. Μια ανάγκη που έχει γίνει μεγαλύτερη μετά την δήλωση του Μίκαελ Κρμέντσικ ότι θα επιστρέψει στην Τσεχία. Ο ΠΑΟΚ ήδη ψάχνει έναν φορ, με το Λουτσέσκου να θέλει έναν αξιόπιστο σκόρερ, ίσως και για βασικό και η αναζήτηση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι να επιλεγεί ο εκλεκτός. Μάλιστα το πιθανότερο είναι στην περίπτωση αυτή να δοθεί και η μεγαλύτερη έμφαση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και να γίνει και υπέρβαση σε ότι αφορά στο οικονομικό.

Τι θα ακολουθήσει; Ένας ακραίος επιθετικός, με ικανότητα στο "ένας εναντίον ενός". Ο Λουτσέσκου θέλει τουλάχιστον έναν καθαρόαιμο εξτρέμ στο ρόστερ της ομάδας του και έχει εισηγηθεί να γίνει μια τέτοια κίνηση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ