ΠΑΟΚ

Κρμέντσικ: "Σκέφτομαι να γυρίσω στην Τσεχία"

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας EUROKINISSI

Ο Μίκαελ Κρέμντσικ σε συνέντευξη του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει τη καριέρα του.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ παραδέχεται ότι στον ΠΑΟΚ απόλαυσε το ποδόσφαιρο, ωστόσο το μέλλον του όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε το βλέπει στην Τσεχία.

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί αφήνει τον ΠΑΟΚ με έναν μόνο επιθετικό τον Κάρολ Σβιντέρσκι το συμβόλαιο του οποίου μάλιστα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της ισχύος του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέχος επιθετικός

Για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ: "Αλήθεια, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αυτό ήταν το πιο πολύτιμο τρόπαιο για εμένα. Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν, ήταν πολύ όμορφο. Οι άνθρωποι εκεί σέβονται πραγματικά τους ποδοσφαιριστές. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τους οπαδούς να με αγαπούν. Μαθαίνω ακόμα νέα για την ομάδα".

Για τη βραδιά του τελικού: "Ώρες μετά το φινάλε του αγώνα, αργά το βράδυ, τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι τα παιδιά δεν κοιμούνται ακόμα. Ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι περίπου 100 άτομα ήταν έξω από το σπίτι με καπνογόνα και φώναζαν το όνομα μου. Τους έξι μήνες που έμεινα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο".

Για το μέλλον του: "Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψω στο Μπριζ. Όπως ίσως γνωρίζετε, η σύζυγος μου κι εγώ σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε στην Τσεχία. Υπάρχουν επαφές με την Σλάβια και την Σπάρτα αλλά η Μπριζ δεν δέχθηκε κάποια πρόταση".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ