ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει στον Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τον "μικρό μάγο", Γιάννης Κωνσταντέλια στην ανώτερη μισθολογική βαθμίδα των παικτών του, δείχνοντας πως -απόλυτα δικαιολογημένα-τον θεωρεί ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέγραψε την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ τον Φεβρουάριο του 2023. Τότε οι άνθρωποι της ομάδας του ήθελαν να του δείξουν και στην πράξη ότι είναι πλέον ένας από τους βασικούς της και πως θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ως τέτοιο.

Πλέον έναν χρόνο περίπου αργότερα ο νεαρός μεσοεπιθετικός δίκαια θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους του Δικεφάλου και πρέπει να αμείβεται και ανάλογα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του ΠΑΟΚ με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για νέα επέκταση του συμβολαίου του που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Οι επαφές είναι προχωρημένες και γίνονται μέσα στο καλό κλίμα που χαρακτηρίζει άλλωστε τις σχέσεις του κλαμπ με τον "μικρό του μάγο".

Ο Κωνσταντέλιας στην ανώτερη μισθολογική κλίμακα

Αυτή που φαίνεται να είναι η κατάληξη, είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με τις αποδοχές του Ντέλια να τον φέρνουν στην ανώτερη μισθολογική κλίμακα των παικτών του ΠΑΟΚ και να προσεγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Μια συμφωνία που για μια ακόμη φορά θα δείξει έμπρακτα ότι έχει σαφή επίγνωση του "θησαυρού" που έχει στα χέρια του και ότι του συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε.

Στο νέο συμβόλαιο, όπως και στο προηγούμενο και κάθε συμβόλαιο που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, δεν θα υπάρχει ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του. Κάτι που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του στην ομάδα του να αξιολογήσει τις προσφορές που ήδη καταφθάνουν στην Τούμπα για το wonder kid του Δικεφάλου.

Με τον Κωνσταντέλια να γίνεται πλέον ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι για να δελεαστεί η πλευρά του παίκτη από κάποιον από τους επίδοξους μνηστήρες θα πρέπει η προσφορά που θα λάβει να είναι… πολύ μεγάλη, όπως αντίστοιχα μεγάλες δικαιωματικά θα είναι και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον παίκτη του.

Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες το Παρατηρητήριο του Ποδοσφαίρου το γνωστό CIES εκτίμησε πως ο Ντέλιας είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αγοραστική αξία από όλους όσους αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και τοποθετεί την αξία του τουλάχιστον στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ