ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Τσιγγάρα, του γύρισε ο αστράγαλος, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία

Ο Χάρης Τσιγγάρας στο Λαμία - ΠΑΟΚ
Ο Χάρης Τσιγγάρας στο Λαμία - ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Τσιγγάρας, δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς του γύρισε ο αστράγαλος, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του, τον Ζόαν Σάστρε να κάνει δικό του πρόγραμμα και τους Εκόνγκ, Οζντόεφ και Μπάμπα θεραπείες ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (21/03).

Απογευματινή δεν θα γίνει τελικά, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την ένταση της προπόνησης κι άφησε ελεύθερους τους παίκτες του.

Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Χάρη Τσιγγάρα που βγήκε από την προπόνηση, καθώς του γύρισε ο αστράγαλος και συνέχισε με θεραπείες.

"Έπεσαν κορμιά στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Πέμπτης (21.03) με αποτέλεσμα το πρόγραμμα της ομάδας να αλλάξει.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για μια σειρά ασκήσεων που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες κι έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς γύρισε τον αστράγαλο του στην χθεσινή προπόνηση. Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ζόαν Σάστρε . Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ , Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ.

Το πρόγραμμα άλλαξε μετά την δυνατή πρωινή προπόνηση, οι παίκτες πήραν ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22.03) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ