ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποφασίζει ο Γκαρσία για το μέλλον του

Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα λείψει από τη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες και με την επιστροφή του θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Με το θέμα της δίωξης που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να έχει κλείσει με την αθώωση του ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να πάρει με ηρεμία τις αποφάσεις του για το προπονητικό του μέλλον.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει να επιλέξει ανάμεσα στην πρόταση που του έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β΄ και το ενδιαφέρον ομάδων από την Ισπανία για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Για την ώρα ο Γκαρσία δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά οι πιθανότητες να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ ή να την αρνηθεί είναι μοιρασμένες.

Ο Ουρουγουανός έχει λίγες ημέρες ακόμη στη διάθεση του να ανακοινώσει τι θα κάνει. Τις επόμενες ημέρες θα συμμετέχει σε μαθήματα προπονητικής στο πλαίσιο της επιμόρφωσης που έχει ξεκινήσει και έμεινε πίσω λόγω κορονοϊού. Τα μαθήματα αυτά είναι δια ζώσης και για αυτό το λόγο θα λείψει από τη Θεσσαλονίκη. Με την επιστροφή του θα έχει μια συνάντηση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και σε αυτήν θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ