ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Καγκάβα

Ο Καγκάβα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Καγκάβα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σίντζι Καγκάβα αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο, με τον Δικέφαλο να τον αποχαιρετά με ανάρτησή του στα social media.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και επίσημα αποτελεί ο Σίντζι Καγκάβα, καθώς ο Δικέφαλος έλυσε το συμβόλαιο του Ιάπωνα. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανάρτησή στα social media ευχαριστώντας τον Καγκάβα.

Ο Καγκάβα, ο οποίος βρισκόταν καιρό εκτός των βασικών επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου παρά τις ευκαιρίες που πήρε στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν θέλει πλέον να αποτελεί βαρίδι για τον Δικέφαλο. Έτσι, δεν εγείρει απαιτήσεις για την αποχώρησή του έξι μήνες πριν από την λήξη της σύμβασης που τον δέσμευε με την ελληνική ομάδα.

Ο Καγκάβα έφυγε από τον ΠΑΟΚ έναν χρόνο μετά την απόκτηση του, έχοντας μετρήσει μόλις 12 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια, εκ των οποίων μόλις τρία ως βασικός.

Χωρίς να ενδιαφέρει τον Δικέφαλο ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον Καγκάβα, σύμφωνα με όσα λέει και ο ίδιος θα επιδιώξει να επιστρέψει για να παίξει ποδόσφαιρο στην πατρίδα του. Υπάρχουν βέβαια πληροφορίες πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις προοπτικές που θα συναντήσει ανοικτές στην Ιαπωνία. Εκεί έχει ακουστεί για τον έμπειρο μέσο ενδιαφέρεται η Σερέζο Οσάκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ιάπωνας αποφάσισαν, κοινή συναινέση, να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ