ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Ιαπωνία ο Καγκάβα μετά από μόλις 12 συμμετοχές

Ο Σίντζι Καγκάβα επέστεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ
Ο Σίντζι Καγκάβα επέστεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ προχωρά τις συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του Σίντζι Καγκάβα, οι οποίες μάλιστα γίνονται σε καλό κλίμα, βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της λύσης του συμβολαίου του. Γι' αυτό και όπως όλα δείχνουν μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρξει σύντομα συμφωνία και ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει αθόρυβα.

Ο Καγκάβα, που βρίσκεται καιρό εκτός των βασικών επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου παρά τις ευκαιρίες που πήρε στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν θέλει πλέον να αποτελεί βαρίδι για τον Δικέφαλο. Έτσι στις συζητήσεις που γίνονται δεν εγείρει απαιτήσεις για την αποχώρησή του έξι μήνες πριν από την λήξη της σύμβασης που τον δεσμεύσει με την ελληνική ομάδα και δείχνει πολύ συνεργάσιμος σε όλες τις λεπτομέρειες της αποδέσμευσής του.

Ο Καγκάβα θα φύγει από τον ΠΑΟΚ έναν χρόνο μετά την απόκτηση του, έχοντας μετρήσει μόλις 12 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια, εκ των οποίων μόλις 3 ως βασικός.

Χωρίς να ενδιαφέρει τον Δικέφαλο ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον Καγκάβα, σύμφωνα με όσα λέει και ο ίδιος θα επιδιώξει να επιστρέψει για να παίξει ποδόσφαιρο στην πατρίδα του. Υπάρχουν βέβαια πληροφορίες πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις προοπτικές που θα συναντήσει ανοικτές στην Ιαπωνία.

Εκεί έχει ακουστεί για τον έμπειρο μέσο ενδιαφέρεται η Σερέζο Οσάκα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ