ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε ο Σβιντέρσκι, πάει στο MLS και τη Σάρλοτ

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι διεκδικεί τη θέση του Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι διεκδικεί τη θέση του Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ INTIME

Ο Σβιντέρσκι ετοιμάζει βαλίτσες για τις ΗΠΑ για να παίξει ποδόσφαιρο στο MLS και την Σάρλοτ και αποχαιρέτησε ήδη τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Με την λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προέκυψε η είδηση ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαπραγματεύεται με ομάδα από το MLS, αυτή είναι η Σάρλοτ, την παραχώρηση του Κάρλος Σβιντέρσκι για 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί με την Σάρλοτ και στα αποδυτήρια της Τούμπας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες με τον Πολωνό επιθετικό να φορά, όπως όλα δείχνουν για τελευταία φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ και να αποχωρεί από την Τούμπα μετά από 3 χρόνια παρουσίας.

Ο Σβιντέρσκι αποκτήθηκε το Γενάρη του 2019 και έφτασε στα 133 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ με 35 γκολ και 14 ασίστ. Το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε μάλιστα το συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ