ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Αουγκούστο, μέσα ο Καγκάβα με Απόλλωνα

Ο Αουγκούστο
Ο Αουγκούστο EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Ντούγκλας Αουγκούστο - ο οποίος παραμένει στα πιτς όπως φαίνεται - η αποστολή του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (7/2, 15:00) . Εκτός ο Νινούα με πρόβλημα, αλλά και οι Μιχαηλίδης, Τσόλακ. Μέσα ο Καγκάβα και ο Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (7/2, 15:00, Novasports 1) στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten και εκτός αποστολής του Δικεφάλου βρίσκεται και πάλι ο Ντούγκλας Αουγκούστο, ο οποίος δέχθηκε παρατηρήσεις και πρόστιμο για τη συμπεριφορά του.

Στους εκλεκτούς του Πάμπλο Γκαρσία δεν βρίσκεται ο Νινούα, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός, αλλά και οι Μιχαηλίδης και Τσόλακ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών.

Εντός βρίσκεται φυσικά ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα στο Αλκαζάρ και την εκτός έδρας ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα , Τσιγγάρας, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ , Λάμπρου, Κωνσταντέλιας, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ