ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανέβασε στροφές ο Κρέσπο

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο INTIME

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανέβασε στροφές στη σημερινή (02/12) προπόνηση και αύριο (03/12) θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό, έχοντας αφήσει πίσω του το παιχνίδι με την ΑΕΛ, από την οποία κρατάει μόνο το γκολ της ισοφάρισης του Κούρτιτς, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

Στα ευχάριστα νέα της σημερινής προπόνησης είναι ότι ο Κρέσπο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και την Παρασκευή αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Ο Ισπανός στόπερ είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, ωστόσο η μαγνητική του ήταν "καθαρή", επομένως είναι διαθέσιμος.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ο Βιεϊρίνια, όπως και ο Ολιβέιρα, ενώ ο Μιτρίτσα έμεινε στο γυμναστήριο.

"Η αναμέτρηση στη Λάρισα δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής. Ο Δικέφαλος με το γκολ του Κούρτιτς στο τέλος πήρε την ισοπαλία που είναι και το μοναδικό που κρατάει από αυτό το ματς πριν γυρίσει τη σελίδα και επικεντρωθεί στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό.

Την Πέμπτη (02.12) το απόγευμα ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην τακτική, την αμυντική λειτουργία και την ανάπτυξη.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και την Παρασκευή (03.12) αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ατομικό, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα , ενώ ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έμεινε στο γυμναστήριο", αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ