ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανατροπές φέρνει ο τραυματισμός του Μαουρίσιο

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
PAOK, Maouritsio, Vernblum (eurokinissi) EUROKINISSI

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο χρόνος που θα χρειαστεί ο Μαουρίσιο για να επανέλθει η ενδεχόμενη απουσία του από την προετοιμασία αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ έχει πολλές προεκτάσεις που δεν αφορούν μόνο στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου αλλά κυρίως στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Με το Βραζιλιάνο και τον Βέρνμπλουμ να έχουν τεθεί νοκ άουτ ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον αριθμητικά, στα παιχνίδια που απομένουν φαίνεται να είναι καλυμμένος. Ολιβέιρα, Σάκχοβ, Μίσιτς και Κάνιας είναι οι τέσσερις κεντρικοί χαφ, που είναι διαθέσιμοι για το Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το θέμα είναι η επόμενη σεζόν με τις ανάγκες να γίνονται πιεστικές ενόψει και των προκριματικών τουChampions League. Με το τέλος της σεζόν και με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται ο Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ να είναι για την ώρα άγνωστη ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα στο ρόστερ του μόνο το Μίσιτς, ο οποίος αποκτήθηκε με δανεισμό για ενάμιση χρόνο.

Τα συμβόλαια των Σάκχοβ και Κάνιας εκπνέουν, με τον Ισπανό να βλέπει ολοένα και περισσότερο την προοπτική επιστροφή του στην Μπέτις και τον Ουκρανό να μην τα έχει βρει τουλάχιστον για την ώρα με τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει στην Τούμπα.

Θεωρητικά επιστρέφουν Μουλέν και Χαρίσης αλλά και οι δύο μάλλον έχουν κριθεί το περασμένο καλοκαίρι.

ΟΛΙΒΕΪΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ

Τι λοιπόν θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ; Λογικά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του για την παραμονή στην Τούμπα του Σέρτζιο Ολιβέιρα παρά τα υψηλά ποσά που προβλέπονται ως ρήτρες στο συμβόλαιο δανεισμού του από την Πόρτο.

Ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να καταβάλλει 12 εκατομμύρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ή τα μισά για θέσει τον ποδοσφαιριστή σε ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας που θα τον κρατήσει στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναζητήσει τουλάχιστον δύο ποιοτικούς και έτοιμους να δώσουν λύσεις από την αρχή, κεντρικούς χαφ.

Δυο ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να δώσουν λύσεις στα παιχνίδια των προκριματικών τουChampions League που θα αποτελέσει τον επόμενο μεγάλο στόχο μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ