ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, χάνει τη σεζόν ο Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μαουρίσιο EUROKINISSI SPORTS

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη τελικά ο Μαουρίσιο που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά του Μαουρίσιο επιβεβαιώθηκαν καθώς ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός για τους επόμενους πέντε-έξι μήνες.

Ο Βραζιλιάνος που στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά που θα κρατήσει τον Μαουρίσιο εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως επιβεβαίωσαν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, το πόδι του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο.

Άμεσα, μετά το παιχνίδι, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό.

Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου). Ξεκίνησε ήδη από το γήπεδο την κατάλληλη θεραπεία και παράλληλα συζητήθηκαν το πλάνο και οι επιλογές.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ