ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανάληψη ευθυνών και ανασύνταξη

Απογοητευμένοι οι Άκπομ και Σβιντέρσκι μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα
Απογοητευμένοι οι Άκπομ και Σβιντέρσκι μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αναλάβει τις ευθύνες που τους αναλογούν για την γκέλα της πρεμιέρας και αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες για να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Η επόμενη ημέρα μετά την "σφαλιάρα" από τον ΠΑΣ είναι δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχασε για πρώτη φορά αγώνα της πρεμιέρας στο γήπεδο ωστόσο το δύσκολο κομμάτι δεν έχει τόσο να κάνει με το αποτέλεσμα αλλά με την πολύ κακή εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε αναπάντεχη ήττα και στο πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι με την Μποέμιανς στην Ιρλανδία, ωστόσο στο παιχνίδι εκείνο υπήρχαν πράγματα στα οποία μπορούσε κανείς να σταθεί και να χτίσει σε αυτά. Το γκολ του Ολιβέιρα, η πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στους Ιρλανδούς, ο τρόπος που προσπάθησε ορθολογικά να βγει στην επίθεση. Από την ήττα της Κυριακής (12/9) δεν υπάρχει κάτι που έγινε σωστά και στο οποίο μπορεί κάποιος να στηριχθεί.

Η γκέλα στην πρεμιέρα φανέρωσε αυτό που όλοι έβλεπαν αλλά δεν ήθελαν να παραδεχθούν, ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά. Η εμφάνιση της ομάδας έδειξε ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρειάζεται να επιλυθούν κάτι που πρώτος από όλους αντιλαμβάνεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, όπως όφειλε να κάνει και άνοιξε ομπρέλα προστασίας γύρω από τους ποδοσφαιριστές, εστιάζοντας στους δύο τερματοφύλακες του (κυρίως στον Ζίβκοβιτς) τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι αγωνίζονται κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και αυτό τους οδηγεί σε λάθη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα αποδυτήρια του Δικεφάλου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ ήταν "βουβά" με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση θα πρέπει να γυρίσει άμεσα με νίκες στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα.

Το δύσκολο είναι ότι πλέον οι επόμενοι αγώνες του πρωταθλήματος γίνονται οριακοί καθώς μετά από το Αγρίνιο και την Αρκαδία ακολουθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα που λογικά θα αποτελεί το πρώτο "κανονάκι" για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν και αυτοί αντιληφθεί πως οι ίδιοι θα πρέπει να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να βγάλουν από πάνω τους την πίεση που έχει φέρει η γκέλα στην πρεμιέρα.

Δείτε την πρώτη Game Night του φετινού πρωταθλήματος της Super League Interwetten:

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ