ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Το ίδιο καλά και του χρόνου"

Πάντελιτς: "Το ίδιο καλά και του χρόνου"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την πρώτη του χρονιά στον Πειραιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς, υπογραμμίζοντας πως και την επόμενη σεζόν εύχεται να τα πάνε το ίδιο καλά.

Ο Σέρβος στράικερ τόνισε πως όλοι αγαπούν τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο Champions League και τον στόχο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ενώ γι' άλλη μια φορά εξέφρασε τα ιδιαίτερα συναισθήματα που νιώθει όταν φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

"Όλοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό. Και οι παίκτες και ο προπονητές παλεύουμε για το καλό του", δήλωσε αρχικά ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ κόντρα στην ΑΕΛ.

Για την επόμενη χρονιά: "Ελπίζω να τα πάμε το ίδιο καλά και του χρόνου. Έχουμε και το Champions League, στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Θα δούμε βέβαια και τους αντιπάλου μας, αλλά στόχος μας είναι να περάσουμε τους ομίλους".

Για το δέσιμο με την ομάδα: "Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για μένα να φοράω την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού".

Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Και του χρόνου στον Ολυμπιακό"

Ευτυχισμένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος απέφυγε να μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας πως μέχρι την επόμενη σεζόν θα μείνει στον Πειραιά.

"Σίγουρα, όλοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Η ομάδα έδειξε φέτος ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και απέδειξε πως δίκαια κατακτήσαμε τον φετινό τίτλο.

Εγώ θα είμαι και του χρόνου στην ομάδα, καθώς έχω για ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά έχουμε καιρό για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό. Τώρα θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τα σχέδια μας για την επόμενη χρονιά, έχοντας σκοπό να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και δυνατοί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη", υπογράμμισε ο Έλληνας αμυντικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ