ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Θέλω πολλά τρόπαια"

Πάντελιτς: "Θέλω πολλά τρόπαια"
INTIME SPORTS

Το νέο "αστέρι" του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, λέγοντας ότι ο στόχος του είναι να κατακτήσει αρκετούς τίτλους με τη νέα του ομάδα.

Επίσης, ο Σέρβος επιθετικός με τις δηλώσεις του στη σερβική "Novosti", αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να έρθει στους "ερυθρόλευκους" και στην κατάσταση που βρίσκεται λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League.

Για την απόφασή του να έρθει στον Ουμπιακό δήλωσε: " Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό και η διοίκηση του συλλόγου έδειξε πραγματικά μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Αυτή τη στιγμή νιώθω πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και αισθάνομαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη νέα μου ομάδα".

Για τους στόχους που έχει με την ερυθρόλευκη φανέλα, τόνισε: " Γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ότι για τον Ολυμπιακό οι τίτλοι είναι ο πρωταρχικός και βασικότερος στόχος κάθε σεζόν. Οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν απόλυτα. Κέρδισα τίτλο με τον Άγιαξ, ωστόσο με τον Ολυμπιακό θέλω πολλά περισσότερα τρόπαια. Στόχος μου ήταν ανέκαθεν πάντα οι τίτλοι και είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό".

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ο Μάρκο Πάντελιτς, υπογράμμισε: " Το τελευταίο διάστημα προπονούμαι ήδη με την ομάδα μου και πιστεύω πως είμαι σε καλή κατάσταση. Την επόμενη εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα Ελλάδος και πιστεύω πως υπάρχει αρκετός χρόνος για να προσαρμοστώ και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Δεν ήθελα στην παρουσίασή μου κάποια γιορτή, ό,τι είναι το δείχνω στο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ