ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Κατά 99% μένω"

Πάντελιτς: "Κατά 99% μένω"
INTIME SPORTS

Εξαιρετικά απίθανο θεωρεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Πάντελιτς, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην εκδήλωση που γίνεται με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε πρώτος στους εκπροσώπους του Τύπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" δίκαια πανηγύρισαν τον τίτλο.

Παράλληλα, σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ο Πάντελιτς θεωρεί σχεδόν βέβαιη την παραμονή του στην ομάδα.

" Το Γενάρη, που μου είχε γίνει μία πρόταση, δεν έφυγα. Γιατί να φύγω τώρα; Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κατά 99% θα παραμείνω στον Ολυμπιακό", είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος, ενώ συνέχισε λέγοντας:

" Έχω, άλλωστε αποδείξει την αξία μου, καθώς έβαλα αρκετά γκολ στα λίγα ματς που έπαιξα κάτι το οποίο αμφιβάλλω αν μπορούσε να το κάνει κάποιος άλλος. Κάναμε χαρούμενο τoν κόσμο μας με το ποδόσφαιρο που παίξαμε και το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Είμαστε δίκαια πρωταθλητές, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες έμειναν αρκετά πίσω στη βαθμολογία" .

Σχετικά με την ενδεχόμενη παραμονή του Βαλβέρδε, δήλωσε: " Ό,τι και να πω τώρα δεν έχει σημασία. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση στο θέμα. Θα κριθεί ανάμεσα στον πρόεδρο και τον προπονητή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ