STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πάντελιτς: "Είμαστε οι καλύτεροι"

Πάντελιτς: "Είμαστε οι καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και έκανε αυτό που έπρεπε για να φύγει με το τρίποντο από την Καβάλα.

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για τη νίκη στην πόλη της Μακεδονίας, αλλά και τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του "Ανθή Καραγιάννη". Το RedPlanet.gr ήταν εκεί και μεταφέρει τα όσα συνέβησαν πριν, αλλά και μετά το ματς.

" Βάλαμε ένα γκολ και φεύγουμε ευχαριστημένοι από εδώ. Έχουμε ακόμα πολλά ματς να δώσουμε και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε οι καλύτεροι και τα δίνουμε όλα. Όπως όλες οι ομάδες που χάνουν, έτσι και η Καβάλα θα έβγαινε στην κόντρα. Τί να πούμε τώρα; Εμείς, κάναμε ό,τι έπρεπε", δήλωσε ο επιθετικός των Πειραιωτών.

Για την κίνησή του να δώσει τη φανέλα του στον κόσμο του Ολυμπιακού,: " Ήταν 70-80 άτομα από τον Ερυθρό Αστέρα και πήγα εκεί να τους τη δώσω. Τους ευχαριστώ για το ταξίδι που έκαναν. Τώρα είναι ευχαριστημένοι".

Τοροσίδης: "Πάντα υπάρχει το άγχος"

Ο Βασίλης Τοροσίδης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα στη συνέχεια, ενώ αναφορικά με το άγχος της... καταδίωξης του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε πως ακόμη κι όταν υπάρχει βαθμολογική διαφορά το άγχος υπάρχει.

"Πάντα μετράνε οι τρεις βαθμοί. Η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει επικίνδυνη έδρα και διαθέτει καλούς παίκτες, αλλά και καλό σύνολο. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, αλλά μπορούμε να δώσουμε πολλά παραπάνω για να έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Μπορούμε και πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω. Είμαστε με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση. Και βαθμολογική διαφορά να είχαμε, πάλι θα είχαμε άγχος, καθώς το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει σε μία αγωνιστική. Κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα, να παίρνουμε τις νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας", ήταν τα λόγια του Έλληνα αμυντικού.

Δείτε το video από το RedPlanet.gr που βρέθηκε στην Καβάλα

Ντιέ: "Χάσαμε από τους καλύτερους"

Από την πλευρά του, ο Σερζ Ντιέ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως έχασαν από την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

"Στόχος της Καβάλας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία και να αγωνιστούμε του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Δεν είναι καλό που χάσαμε αλλά σήμερα αγωνιζόμασταν ενάντια στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας", τόνισε ο αρχηγός της Καβάλας.

Για τις απουσίες των Ονουάτσι, Αμπντούν και Καρντόσο: "Είχαμε και την απουσία τριών πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών, αλλά και αυτοί που έπαιξαν στην θέση τους ήταν πολύ καλοί".

Ιμπαγάσα: "Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος"

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην αγωνιζόταν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όμως ο κόσμος της ομάδας ταξίδεψε στην Καβάλα και έκανε "ερυθρόλευκες" τις εξέδρες του "Ανθή Καραγιάννη". Σ' αυτό στάθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση.

"Είναι γεγονός είναι ότι δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Παίζαμε μετά από την ήττα στο ντέρμπι, όμως πήραμε τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Γνωρίζαμε ότι η Καβάλα ήταν σημαντικός αντίπαλος και μετά την ήττα από την ΑΕΚ είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη. Η Καβάλα μας δυσκόλεψε πολύ. Ήταν ένα ματς που δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει ωστόσο να βελτιωθούμε στη συνέχεια", τόνισε αρχικά.

Για την προσωπική του απόδοση είπε: "Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και ήμουν συγκεντρωμένος. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος που μας στήριξε. Πρέπει να παίρνουμε ένα-ένα τα παιχνίδια, ξεχωριστά. Θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο".

*Να σημειωθεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα φύγει την Δευτέρα για Ισπανία και θα επιστρέψει την Τετάρτη. Έτσι λοιπόν, θα απουσιάσει από την προπόνηση την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ