ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Τώρα ο Αγροτικός"

Παντέλης: "Τώρα ο Αγροτικός"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του παρά την ισοπαλία με την Ηλιούπολη και έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα

Τα καλά αποτελέσματα συνέχισε και στην Ηλιούπολη ο Εθνικός Αστέρας, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου και κυρίως ο Νίκος Παντέλης δεν στέκονται εκεί, καθώς ακολουθεί το ματς της Τετάρτης με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του την Δευτέρα, ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά των παικτών του, τονίζοντας πως πλέον πρέπει να έχουν το μυαλό στην ομάδα του Ευόσμου.

" Από την στιγμή που προηγηθήκαμε με δύο γκολ διαφορά δείχναμε να είχαμε βάλει τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη. Εν τούτοις δεν στέκομαι στην απώλεια της νίκης, αλλά στο γεγονός ότι μείναμε όρθιοι σε μία δύσκολη έδρα, παίζουμε καλό ποδοσφαίρου και παρά τα προβλήματα με απουσίες και αντιξοότητες συνεχίζουμε και βλέπουμε μπροστά.

Οι παίκτες μου δείχνουν να διαχειρίζονται πολύ καλά όλα τα παιχνίδια, παρουσιάζουν σταθερή αγωνιστική άνοδο και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά, οι υποχρεώσεις συνεχείς και δύσκολες και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα που ακολουθεί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παντέλης.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη η ομάδα της Καισαριανής θα υποδεχθεί στο γήπεδο της τον Αγροτικό Αστέρα και ο Νίκος Παντέλης θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στην παρουσία των Παριανού, Χωριανόπουλου και Κριπιντίρη που ήταν τιμωρημένο.

Τέλος τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Άντονι, που πάντως θα παίξει κανονικά την Τετάρτη, καθώς ο Παντέλης δεν αποφάσισε ακόμη σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ