ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα"

Παντέλης: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντέλης ζήτησε από τους παίκτες του Εθνικού Αστέρα να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Διαγόρα

Στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Διαγόρα είναι το μυαλό όλων στον Εθνικό Αστέρα. Οι "ερυθρόλευκοι" της Καισαριανής, θέλουν την Πέμπτη το απόγευμα να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, για να κλείσουν έτσι μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα. Μάλιστα, ο τεχνικός του συλλόγου Νίκος Παντέλης θεωρεί ότι η ομάδα του έχει τα φόντα να δώσει συνέχεια στις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις της.

" Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα, αλλά παίζουμε στο γήπεδο μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε, τόσο τον παράγοντα έδρα, όσο και το γεγονός ότι και εμείς είμαστε σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση", είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός στους παίκτες του και πρόσθεσε:

" Άλλωστε στο Κύπελλο υπάρχει και το πρεστίζ, θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση γιατί μας παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μία ακόμη επιτυχία και να επιβεβαιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.

Φυσικά το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού το Κύπελλο Ελλάδας δίνει την ευκαιρία διάκρισης και προβολής και παράλληλα υπάρχει και το πρεστίζ. Εμείς θέλουμε να δώσουμε και άλλες χαρές στον κόσμο μας και θεωρώ ότι θα εμφανισθούμε πανέτοιμοι και στο παιχνίδι αυτό".

Αγωνιστικά ο προπονητής της Καισαριανιώτικης ομάδας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού θα έχει και πάλι στην διάθεση του τους Χωριανόπουλο και Κριπιντίρη, που λόγω τιμωρίας δεν είχαν παίξει στην Κατερίνη.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ