ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Να είμαστε σε εγρήγορση"

Παντέλης: "Να είμαστε σε εγρήγορση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και σε εγρήγορση στην δύσκολη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα

Αρκετά δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νίκος Παντέλης. Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, στην προπόνηση της Δευτέρας, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και σε εγρήγορση για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

" Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι αφού θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όμως από την δική μας πλευρά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και φυσικά ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε έχουμε μάθει για να δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο και αυτό θα κάνουμε για μία ακόμη μία φορά", είπε και πρόσθεσε:

" Μπορεί το παιχνίδι να είναι δύσκολο αλλά από την δική μας πλευρά θέλουμε να επιβεβαιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σταθερή μας αγωνιστική άνοδο, που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια, ενώ παίζουμε στην έδρα μας και με την συμπαράσταση του κόσμου μας θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και από το παιχνίδι αυτό. Άλλωστε μέχρι τώρα ξέρουμε πολύ καλά ότι στο πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση από την αρχή έως το τέλος".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ