ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Παντέλης: "Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο"

Παντέλης: "Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Δυο πρόσωπα έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη με τον τεχνικό της ομάδας του Βόλου να δίνει συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό.

Δυο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου Νίκος Παντέλης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για κενά στο πρώτο ημίχρονο και βελτίωση της εικόνας της ομάδας στο δεύτερο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σημερινή του νίκη, να ευχηθώ να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρη ομάδα, είχε καλύτερο ρυθμό με πολλά επίσημα παιχνίδια ενώ για εμάς ήταν μόλις το τρίτο», επεσήμανε αρχικά.

Και πρόσθεσε:
«Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί τακτικά, είχαμε κενά, λάθος μαρκαρίσματα και σε ένα από τα λάθη μας στην άμυνα, φάγαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ καλή εικόνα και με τις αλλαγές που κάναμε σε πρόσωπα και τακτική.

Χωρίς να κάνουμε τη μεγάλη φάση, ήμασταν πολύ πιεστικοί. Στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε καλύτερα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε πιο έμπειρο κι έτοιμο αντίπαλο, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για τη συνέχεια ανέφερε:
«Δυσκολεύει για εμάς το Κύπελλο, αλλά θα χτυπήσουμε τα άλλα δύο παιχνίδια γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα. Συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο».

Το συμπέρασμα:
«Κρατάμε την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε καλή τακτική και τρεξίματα και θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ